Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναβιώνει τα καλλιστεία του 2011 – Δείτε βίντεο

Το μοντέλο φόρεσε το ίδιο φόρεμα και επανέλαβε τη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό σε ηλικία 24 ετών όταν εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Universe».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από 12 χρόνια, όταν εκπροσωπούσε την Ελλάδα στα καλλιστεία «Miss Universe».

Το μοντέλο φόρεσε το ίδιο φουξ φόρεμα, με το οποίο είχε εμφανιστεί το 2011, στάθηκε μπροστά στον φακό και είπε την ίδια ατάκα, αλλάζοντας μόνο τις ημερομηνία και την ηλικία της, με τα σημερινά δεδομένα.

«Ηλιάνα Παπαγεωργίου, 23 Ελλάδα» λέει στο πρώτο βίντεο της ανάρτησης που έκανε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

«Ηλιάνα Παπαγεωργίου, 35, Ελλάδα» ακούγεται να λέει δυνατά στο δεύτερο κλιπ και να χαμογελά.

Η ανάρτησή της απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια, ενώ δεν είναι λίγοι οι Έλληνες σελέμπριτι που της άφησαν ένα emoji με γέλια μετά δακρύων.

Από την άλλη, πολλοί από τους ακολούθους της, οι οποίοι ανέρχονται στους 588 χιλιάδες, έδωσαν έμφαση στο γεγονός ότι υπεστήριξε το ίδιο φόρεμα που φορούσε πριν 12 χρόνια, σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Από τους συνεργάτες της, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης, σχολίασαν το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο σχεδιαστής με τον οποίο κρίνουν καθημερινά τις fashionistas του «My Style Rocks» της έγραψε: «Κάποιο χότνες».

Δείτε επίσηςΜύκονος: «Κράτος εν κράτει» η «παιδική χαρά των πλουσίων» – Δημοσίευμα του Guardian για την ανομία στο νησί των ανέμων

Loading