Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Φλερτ» και στην Νάντια Κοντογεώργη
Η Ελληνίδα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Νάντια Κοντογεώργη. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης, «Ευτυχισμένοι μαζί», στην οποία είχε λάβει μέρος πριν από μερικά χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Πηλιχού παραδέχθηκε με ειλικρίνεια πως «δεν πέρασα καλά τότε. Όχι, όχι, όχι… Κοίταξε να δεις.
Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει. Επειδή, δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα».
«Δεν το ήθελα πάρα πολύ» πρόσθεσε η ηθοποιός. «Έμεινα, δηλαδή, όσο γινόταν στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει πως, ξέρεις, «μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα» αλλά το προτιμάς να είναι στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό το σκοπό. Που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο»
«Δεν το έχω εντελώς συνηθίσει, απλώς άρχισα κάποια στιγμή να το αποδέχομαι και να δουλεύω με τον εαυτό μου και να λέω ότι πρέπει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί πάει πακέτο με τη δουλειά που διάλεξα» κατέληξε, επίσης, η Ιωάννα Πηλιχού.
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή κοντά στα Χανιά
- Η πραγματικότητα καταρρίπτει την προπαγάνδα: Η εικόνα των 12+15 βαθμών που κέρδισαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στη Super League (βίντεο)
- Έκκληση Μαρινάκη προς ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για την άμεση τήρηση της δέσμευσης των 5.000.000 ευρώ
- Μαρσέιγ: Προπόνηση μπροστά στους φιλάθλους πριν τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν
- Άνδρας ντύθηκε αστυνομικός και κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας