Έσπασαν τον πάγο με κλαδί και βούτηξαν για τον σώσουν – Σωτήρια η παρέμβασή τους
Σε παγωμένα νερά σε λίμνη στην περιφέρεια Αραγωνία βούτηξαν δύο πολιτοφύλακες για να σώσουν έναν σκύλο που είχε παγιδευτεί.
Το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας δείχνει τους δύο αξιωματικούς να κολυμπούν γυμνόστηθοί στα παγωμένα νερά για να φτάσουν μέχρι τον σκύλο και να σπάσουν τον πάγο που τον είχε εγκλωβίσει.
Για να σπάσουν τον πάγο που είχε σχηματισθεί στην επιφάνεια της λίμνης και να μπορέσει ο σκύλος να απελευθερωθεί, χρησιμοποίησαν ένα κλαδί.
Ο σκύλος φαίνεται να παγιδεύτηκε κάτω από τον πάγο της λίμνης όταν ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του με τον οποίο βρισκόταν για βόλτα και κατευθύνθηκε προς το κέντρο της λίμνης.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κάλεσε την άμεση δράση, η παρέμβαση των αρχών ήτνα σωτήρια για το κατοικίδιό του.
Δείτε επίσης: Επίσημο: Τρεις μήνες θα διαρκεί το πιστοποιητικό νόσησης – Ποιες άλλες αλλαγές είναι στο τραπέζι
- Δασμοί Τραμπ: Σημαντικές ανακοινώσεις για την οικονομία των ΗΠΑ σήμερα
- Βαλ Κίλμερ: Έφυγε από τη ζωή ο Μπρους Γουέιν του Batman Forever
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Η ΑΑΔΕ θα παρακολουθεί online τα αυτοκίνητα σε συνεργεία και πάρκινγκ
- Άνω Πατήσια: Σε ύφεση η φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
- Δουλειά και έρωτες: Ο ρόλος του επαγγέλματος στις ανθρώπινες σχέσεις