Καίτη Ιμπροχώρη: «Έφαγα μια χαστούκα ξεγυρισμένη όταν της είπα ότι δεν θέλω να παντρευτώ»

“Με τρόμαζε πάρα πολύ η δέσμευση”

Την Καίτη Ιμπροχώρη φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να μην προχωρήσει ποτέ στη δημιουργία της δικής της οικογένειας και την αρχική αντίδραση της μητέρας της.

Ειδικότερα, η Καίτη Ιμπροχώρη δήλωσε πως «δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ και δεν πήγα ποτέ ούτε να παντρευτώ ούτε να αρραβωνιαστώ. Στα 16 μου, μάλιστα, έφαγα μια χαστούκα γερή από την μητέρα μου γιατί της είπα ότι δεν θέλω να παντρευτώ και «αν παντρευτώ ποτέ, θα κάνω έναν πολιτικό γάμο και θα δω». Με την Γαλλία τότε και τα υπόλοιπα ήμουν πολύ προχωρημένη. Μου ήρθε λοιπόν μια χαστούκα πολύ ξεγυρισμένη».

«Το πίστευα και το πιστεύω ακόμα. Ναι, δεν ήθελα. Η μαμά μου ήθελε γιατί ήταν από την παλιά εποχή, μια άλλη γενιά και σου λέει «η κόρη μου, τώρα, 16 χρονών να λέει τέτοια;». Εγώ όμως ήμουν αλλού. Της έλεγα ότι αυτό είμαι και τελείωσε. Θέλω μόνο μια συντροφικότητα, τον δεσμό μου και από εκεί και πέρα να τα βρούμε. Τι γάμοι και τέτοια; Με τρόμαζε πάρα πολύ η δέσμευση αλλά είχα δέσμευση και αυτό είναι το αντιφατικό. Είχα δέσμευση στα κοινωνικά φαινόμενα, δεν ήθελα δηλαδή να έχω κοινωνικό γίγνεσθαι και να με δει ο κόσμος ότι παντρεύομαι. Δεν μου άρεσαν αυτά καθόλου ποτέ».

«Σήμερα έχω τους ανθρώπους τους δικούς μου και τους φίλους μου. Όχι, δεν θα ήθελα να έχω μια συντροφιά. Σε μένα αυτό φτάνει. Φαντάζομαι πως αν μου έλειπε η συντροφικότητα, εδώ και πολλά χρόνια, θα την αποζητούσα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Καίτη Ιμπροχώρη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε επίσης: Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ήταν μόδα να είναι ντίβα, να σηκώνει το χέρι για να του φέρεις την πετσέτα»

Loading