Κατερίνα Γεωργιάδου: Έγκυος για πέμπτη φορά η Μις Ελλάς 2002 – «Αγχώνομαι πώς θα το πάρουν τα άλλα παιδιά»

«Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο, δεν θέλουμε να μάθουμε»

Η Κατερίνα Γεωργιάδου, η οποία υπήρξε η «Μις Ελλάς 2002», ανακοίνωσε την πέμπτη εγκυμοσύνη της. Το πρώην μοντέλο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στο νέο της βιβλίο και στην τρυφερή περίοδο στη ζωή της.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ 14 χρονών. Δεν είναι ότι ξαφνικά αποφάσισα να πάω στα καλλιστεία. Ήταν ένα βήμα για μένα, γιατί είχα πάθει κάποια μόλυνση στο δέρμα στο εξωτερικό και είχα σταματήσει για λίγο. Τότε το πρακτορείο μου μού είχε προτείνει να πάω στα καλλιστεία για να επανέλθω στον χώρο. Έτσι βγήκα Μις Ελλάς» είπε η Κατερίνα Γεωργιάδου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Έλενα Χριστοπούλου που υπήρξε η booker της.

Όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της, η Κατερίνα Γεωργιάδου σχολίασε: «Πάντα μου άρεσαν τα παιδάκια. Έχω κάνει έναν προηγούμενο γάμο και έχω αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η μία είναι 15 και η άλλη 12. Και τώρα έχω άλλα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 4 και 3 ετών. Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο. Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε».

«Είχα χωρίσει έναν χρόνο και τον νυν σύζυγό μου τον γνώριζα από μικρή. Είπαμε να βγούμε φιλικά, όταν τον ξανασυνάντησα και έτσι προέκυψε το ερωτικό. Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα πάρουν το μωρό τα υπόλοιπα τα παιδιά» συμπλήρωσε το μοντέλο.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον πα…ρα δεν ξεμπερδεύεις» – «Κόκκαλο» Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος

Loading