Κατερίνα Γκαγκάκη: Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών Αθηνών

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών.

Υπενθυμίζεται πως τον Νοέμβριο είχε παραιτηθεί από τα καθήκοντα της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις», καθώς είχε προβεί σε σεξιστικά σχόλια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Τότε ο κ. Μπακογιάννης είχε κάνει δεκτή την παραίτηση της.

Η επίσημη ανακοίνωση λήψης καθηκόντων

«Την συμπλήρωση της ανωτέρω αποφάσεως με υπ’ αριθ. πρωτ. 226943/5-9-2019 (ΑΔΑ: 6Θ9ΧΩ6Μ-ΙΧΦ), κατόπιν των τροποποιήσεων και συμπληρώσεων που έχουν γίνει επ’ αυτής, ως εξής:
Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους».

Δείτε ακόμη:

Τι είπε ο Πάριος στον Χάρη Βαρθακούρη για τα ριάλιτι