Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός στον αέρα με την ατάκα της για την Παναγιώταρου – «Τι ξεφτίλα»

Τη χαρά και την ευτυχία της Αλεξάνδρας παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο. Ωστόσο, η παρουσιάστρια μπέρδεψε τις παροιμίες κι έγινε χαμός.

Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη υποδέχτηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου. Φυσικά, η συζήτηση πήγε και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετά την επιβεβαίωση ότι είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα.

Στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο πλαίσιο της εκδήλωσης του “Yes I do”, με την ίδια να είναι πάρα πολύ χαρούμενη.

Τη χαρά και την ευτυχία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο. Ωστόσο, η παρουσιάστρια μπέρδεψε τις παροιμίες κι έγινε χαμός.

«Παιδιά, πολύ κουλ και πολύ ωραία απάντησε η κοπέλα. Αλλά είναι αυτό που λέει “θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει πει.

Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε: «Είναι κακό;» και εν συνεχεία αφού την ενημέρωσαν τι ακριβώς είπε, απάντησε: «Αχ, συγγνώμη παιδιά. Δεν υπονοούσα κάτι, χίλια συγγνώμη. Δεν θυμόμουν ότι η παροιμία είναι έτσι. Τι ξεφτίλα! Συγγνώμη».

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: «Δεν δέχομαι να λέει το παιδί… η μαμά μου ο Μήτσος – Έχω μία διαφορετική προσέγγιση»