Κατερίνα Καινούργιου: «Έγινα ξεφτίλα, με φώναξε στο γραφείο και μου έγινε σοβαρή επίπληξη»

Στο πρωινό της Πέμπτης, η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της σχολίασαν τις δηλώσεις που έκαναν τα πρόσωπα της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes” σχετικά με το ενδεχόμενο προσθήκης της Ναταλί Κάκκαβα στο πάνελ της νέας εκπομπής που ετοιμάζεται στο ΟΡΕΝ.

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια προσωπική εμπειρία από το παρελθόν της στην τηλεόραση και εξέφρασε την άποψη ότι η διαχείριση και η τοποθέτηση της παρέας του “Καλοκαίρι Yes” για το θέμα δεν ήταν σωστή.

propoli

«Ήμουν τότε στον Alpha, τη χρονιά που τελείωνε το «Δέστε Τους» και φημολογείται ότι θα φύγει ο Νίκος, θα φύγει η Μαρία. Εγώ είχα την τηλεοπτική μου απειρία, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν τότε Διευθυντής Προγράμματος», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου κάνουν έξω μία συνέντευξη, μου κάνουν μια ερώτηση για το τι θα γίνει και τους λέω: ναι, ο Νίκος θα φύγει και τα λοιπά. Δίνω μια συνέντευξη μόνη μου έξω κανονικά. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό μου, μου λένε: σε θέλει τώρα ο κύριος Καλημέρης στο γραφείο», συνεχίζει την περιγραφή της η παρουσιάστρια του Alpha.

«Στο μεταξύ βλέπω κάτι δηλώσεις του Τζώνη Καλημέρη που τον ρωτάνε και λέει: ποια είναι η Καινούργιου, είναι ο σταθμός και κάνει αυτές τις δηλώσεις; Είχα γίνει ξεφτίλα, το θυμάμαι.

Πηγαίνω στο γραφείο του, του μιλούσα και στον πληθυντικό τότε, δεν τον ήξερα καλά τον άνθρωπο. Μου λέει: συγγνώμη, ποια είσαι εσύ; Είσαι το κανάλι για να κάνεις ανακοινώσεις σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι θα γίνει; Μου είχε γίνει σοβαρή επίπληξη, είχα φάει γερό χέρι», κατέληξε στην ιστορία της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου: «Συζητάμε για ένα project που έχει στο μυαλό του το κανάλι»

Loading