Κατερίνα Καινούργιου: Η αποστομωτική της απάντηση σε σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε από γυναίκα follower της

«KatKen πώς την πετσόκοψες έτσι» ήταν ένα από τα μηνύματα στήριξης που έλαβε η παρουσιάστρια

Στην Ίμπιζα βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή, όπου συνεχίζουν τους εορτασμούς των γενεθλίων του παραγωγού, οι οποίοι ξεκίνησαν στη Μύκονο. Η τελευταία δημοσίευση της παρουσιάστριας, στην οποία πόζαρε με στιλ στο φακό εκφράζοντας τη διάθεσή της και την αγάπη της στους followers της στάθηκε αφορμή να δεχτεί ένα σεξιστικό σχόλιο που την έκανε να έχει μια άμεση δημόσια απάντηση.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα «Μου λείψατε να ξέρετε. Σας…διαβάζω όμως κ σας ευχαριστώ. Σας στέλνω απεριόριστη αγάπη».

Όταν μια γυναίκα follower της σχολίασε σεξιστικά την εμφάνιση της παρουσιάστριας, η KatKen δημοσιοποίησε τη συνομιλία τους και έγραψε ότι δεν υπάρχει γυναικεία αλληλεγγύη και σεβασμός από τη μια γυναίκα στην άλλη.

«Το στήθος είναι όλο ξένο. Κραυγάζει!!», της έγραψε η διαδικτυακή της… φίλη και εκείνη δεν το άφησε αναπάντητο. «Εσύ το πλήρωσες; Όχι… εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει… πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από Γυναίκα»!

Από κάτω, μία άλλη διαδικτυακή φίλη της Κατερίνας τη στήριξε γράφοντας: «KatKen πώς την πετσόκοψες έτσι!!!». Η παρουσιάστρια ανάρτησε τον διάλογο στα stories της και έγραψε:

«Γυναίκα, αλληλεγγύη… Γυναίκες που σέβονται η μία την άλλη! #not».

Η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου εξάλλου έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τις δύο πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο στήθος, την αυξητική στήθους που την ταλαιπώρησε και μετέπειτα τη μείωσή του. Είχε αναφέρει μάλιστα ότι ήταν μια επιλογή που έκανε σε μικρή ηλικία.

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» δεχόμενη πολλά μηνύματα στήριξης στον λογαριασμό της, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα από αυτά, τονίζοντας: «Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι… ΚΥΡΙΕΣ».

Δείτε επίσης: Στο εισαγγελέα 27χρονος για απόπειρα ληστείας στην Τούμπα