Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη απασχολεί την κοινή γνώμη τα τελευταία εικοσιτετράωρα – Το δικό της σχόλιο δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου
Η παρουσιάστρια, ως ένδειξη συμπαράστασης στο θύμα έγραψε στο Twitter:
«Ως γυναίκα, αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπος, νιώθω τεράστια οργή στη σκέψη πως κάποιος μπορεί να γνωρίζει για ένα περιστατικό κακοποίησης και να το συγκαλύπτει!! Χαίρομαι που πλέον τα θύματα δεν φοβούνται να μιλήσουν και που όλοι μαζί γινόμαστε «μια γροθιά» για να στηρίξουμε τα θύματα… αυτό έκανα κ αυτό θα συνεχίσω να κάνω… Σας στέλνω την αγάπη μου.»
Σε δεύτερη ανάρτηση έγραψε:
«Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που ΔΕΝ στηρίζουν γυναίκες θύματα! Εγώ δεν ανήκω σ’ αυτές, θα στηρίζω τις γυναίκες για πάντα και θα στέκομαι στο πλευρό τους με το οποίο «βήμα» μου δίνει το επάγγελμα μου! Είτε η γυναίκα είναι θύμα βιασμού, είτε «revenge porn” κτλ».
Δείτε επίσης: Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τον βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – «Ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο»
- Εορταστική ατμόσφαιρα και πνευματική ανάταση στη Θεσσαλονίκη κατά την Ακολουθία της Αναστάσεως
- Τουρκία: Συνάντηση του Ιμπραήμ Καλίν με τη Χαμάς για την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
- Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εκφράζει την ανάγκη πολιτικής ευθύνης στη σχέση του με τον Τζο Μπάιντεν
- Η Αναστάσιμη Ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών: Μια στιγμή κατάνυξης και ελπίδας
- Η επαναβιομηχάνιση της Ελλάδας: Σημαντική ανάγκη και προτάσεις για τη στήριξη της βιομηχανίας