Κατερίνα Ζαρίφη: Σαν παρουσιαστής ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι του γούστου μου

«Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλός στην κριτική επιτροπή του Fame Story»

Για ορισμένους παρουσιαστές που βρίσκονται στην ελληνική τηλεόραση μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, Χαμογέλα και Πάλι.

«Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλός στην κριτική επιτροπή του Fame Story, δεν πιστεύω ότι θα είναι σκληρός. Αυτό το πράγμα που η μία εκπομπή απαντά στην άλλη πρέπει να σταματήσει. Ο Αρναούτογλου είναι στους 3 κορυφαίους παρουσιαστές στην Ελλάδα. Όταν λέω τσαλάκωμα, εννοώ να δείξει ποιος είναι χωρίς να κρύβεται πίσω από το κοστούμι του», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου:

«Δεν είπα ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι κακός παρουσιαστής, είπα ότι είναι πολύ καλός, αλλά όχι του γούστου μου. Αυτό το εξόφθαλμο, φωναχτό και πολύ συναισθηματικό που χρησιμοποιεί ο Λιάγκας δεν είναι του γούστου μου.

Την Κατερίνα τη θεωρώ πολύ καλή παρουσιάστρια, αλλά διαφωνώ με την αναφορά στα προσωπικά της. Τη βρίζουν στο Twitter και το σχολιάζει στην εκπομπή της».

Αναφορικά με το αν θα συνεχιστεί η τηλεοπτική της παρουσία ως ηθοποιός είπε: «Αν οι Ρέππας-Παπαθανασίου κάνουν κάτι την επόμενη σεζόν και μου το προτείνουν, θα με δείτε σίγουρα. Μου λείπει μια εκπομπή, αλλά όσο μεγαλώνουμε θέλω να κάνουμε και πράγματα που τα γουστάρουμε, να μην είναι με το ζόρι. Μου έχει λείψει πολύ και η διαδικασία στησίματος μιας εκπομπής».

Δείτε επίσης: Έλενα Γκρέκου: «Δεν εστίαζαν στην φωνή μου αλλά στο πως θα συνάψουν κάτι ερωτικό μαζί μου»

Loading