Η δήλωση της ηθοποιού
Την απόφαση να μην παραστεί στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έλαβε η Κάτια Δανδουλάκη και η ίδια εξήγησε το λόγο που πήρε την συγκεκριμένη απόφαση μέσω δήλωσής της που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης (24/03).
Η ηθοποιός, στη δήλωση της, τόνισε πως οποτεδήποτε την χρειαστεί η Δικαιοσύνη και αν κληθεί ως μάρτυρας θα πάει να καταθέσει στο πλευρών των γυναικών.
Η δήλωση της Κάτιας Δανδουλάκη
«Σέβομαι την σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή την στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω.
Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος/σκοπός είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια».
Δείτε επίσης: Τρομακτική δήλωση Μεντβέντεφ: «Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα»
- Δ. Κουτσούμπας: Ο ελληνικός λαός ζητάει «καμία θυσία για τα κέρδη των λίγων»
- Καλιφόρνια: Μαρτυρίες φρίκης από θύματα παιδικής κακοποίησης σε αναδοχό ίδρυμα
- Κίνα: Αντιστέκεται στις πιέσεις, προγραμματίζει αποφασιστικά μέτρα για δασμούς 104%
- Η κόρη του Ροντινέι ξυπνάει με τον ύμνο του Ολυμπιακού
- Προοπτικές για τη δημιουργία Ιαματικού και Πολιτισμικού Πάρκου στη Θέρμη