Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα ότι με πήραν στο Maestro από την τηλεόραση» (vid)

«Κάνω 7 χρόνια ψυχοθεραπεία, ασχολούμαι πολύ με τον εαυτό μου, το διάβασμα. Η ψυχοθεραπεία με έχει αλλάξει πάρα πολύ».

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου έκανε ποδαρικό στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega. Η ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Maestro και μίλησε για τον τρόπο που την προσέγγισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τον τρόπο που έμαθε ότι τελικά θα είναι εκείνη θα είναι η μούσα του ενώ αποκάλυψε και πόσες ώρες μελετούσε καθημερινά πιάνο.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης γνωρίζει την Κλέλια Ανδριολάτου από όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

«Ο χώρος του μόντελινγκ με έχει μάθει να είμαι πειθαρχημένη, συνεπής και να είμαι εξοικειωμένη με την κάμερα. Το ότι κάνω τόσα χρόνια μόντελινγκ με έχει βοηθήσει να κάνω γύρισμα», είπε για την πορεία της στο μόντελιγνκ.

«Κάνω 7 χρόνια ψυχοθεραπεία, ασχολούμαι πολύ με τον εαυτό μου, το διάβασμα. Η ψυχοθεραπεία με έχει αλλάξει πάρα πολύ», τόνισε.

«Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει “γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ;” Είπα “ναι” κι όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το Maestro, μου είπε διάφορα πράγματα, όπως ότι η Κλέλια έχει ταλέντο στο πιάνο, εγώ του είπα ότι δεν ξέρω από μουσική. Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7,5 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό. Τελικά, με πήραν μετά από κάποιους μήνες να κάνω οντισιόν για αυτήν τη σειρά, έκανα 4-5. Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος “συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο”. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, “η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου”. Πήρα την Έλενα Χριστοπούλου και της είπα πρέπει να πήρα το ρόλο, το είδα στην τηλεόραση» ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε και στην επαφή που έχει με τον κόσμο λόγω της σειράς, αλλά και για το αν θα ήθελε να είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά.

«Νιώθω τέλεια με το Maestro, με τη δουλειά όχι με την επιτυχία. Ο κόσμος μου μιλάει αλλά αυτό δεν μου φαίνεται περίεργο ούτε κάτι μεγάλο, δεν έχει αλλάξει και κάτι στη ζωή μου. Μου αρέσει όταν μου γράφουν γράμματα. Είναι κυρίως κορίτσια στα γράμματα που μου γράφουν πράγματα με τα οποία μπορεί να ταυτιστούν. Ταυτίζονται με τον ρόλο μου. Είναι μεγάλη κουβέντα να είσαι πρότυπο, δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω αυτόν τον τίτλο. Θα ήταν θεμιτό να είμαι όμορφη επιρροή για έναν άνθρωπο».

Δείτε επίσης: Κώστας Χατζής: «Σαν τσιγγάνος δεν έζησα μέσα στη φυλή μου»