Κόνι Μεταξά: Η ανάρτηση με τον «απελπισμένο» Μάριο Καπότση – «Ο γάμος μου σε ένα βίντεο»

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή  τραγουδά με περίσσεια ενέργεια το «Μάθημα Σολφέζ», ενώ ο σύζυγός της εμφανίζεται αρκετά κουρασμένος δίπλα της.

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης ανέβηκαν  τα σκαλιά της εκκλησίας στις 9 Ιουλίου στα Φαλάσαρνα των Χανίων, κάνοντας έναν θρησκευτικό γάμο στην εκκλησία του Άγιου Εφραίμ και έναν δεύτερο, σε αμερικανικό στιλ ακριβώς πάνω στην παραλία.

propoli

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο αθλητής ανεβάζουν συχνά κοινές φωτογραφίες και βίντεο, δείχνοντας ότι είναι ένα αντισυμβατικό παντρεμένο ζευγάρι. Το ίδιο έκανε και χθες η Κόνι Μεταξά, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της, έπαιξε στο ραδιόφωνο το «Μάθημα Σολφέζ» και η κόρη του Λευτέρη Πανταζή με περίσσια ενέργεια το τραγουδά. Την ίδια ώρα, ο Μάριος Καπότσης στο διπλανό κάθισμα φαίνεται αρκετά κουρασμένος και «απελπισμένος» με την τόση ενέργεια της συζύγου του.

Στη λεζάντα του βίντεο, που δημοσίευσε μέσω stories, η ίδια διακωμώδησε αυτή την αντίθεση μεταξύ τους, γράφοντας: «Ο γάμος μου σε ένα βίντεο». 

Δείτε επίσηςΛίτσα Γιαγκούση: «Είναι ένα “αγκάθι” η άμβλωση που έκανα»

Loading