Κώστας Νικούλι για Κατερίνα Μαούτσου: «Είναι το λιμάνι μου»

“Με υποστηρίζει, μου δίνει πολλή δύναμη. Η αγάπη είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα και σε βοηθάει να πας παρακάτω“, εξομολογείται ο νεαρός ηθοποιός.

Στο πλαίσιο της πρωινής εκπομπής «Δύο στις 10», ο Κώστας Νικούλι βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δύο παρουσιαστές και έδωσε μία ειλικρινή συνέντευξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που τον βλέπουμε φέτος στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία», διαπραγματεύτηκε θέματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Κορυφαία στιγμή ήταν η αναφορά του στη σχέση του με την ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου, με τη συζήτηση για το θέμα αυτό να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

«Η Κατερίνα με υποστηρίζει, μου δίνει πολλή δύναμη. Είναι πολύ ωραίο όταν με κάποιον τρόπο δίνεις και παίρνεις αγάπη από έναν άνθρωπο. Η αγάπη είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα και σε βοηθάει να πας παρακάτω», εξομολογείται ο Κώστας Νικούλι.

«Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας, είναι προσγειωμένη στα πόδια της, αντικειμενική και, εάν δει κάτι που δεν της αρέσει, θα το πει με προσοχή και αγάπη», επισημαίνει ο νεαρός ηθοποιός για την Κατερίνα Μαούτσου.

«Ό,τι παρατήρηση μου κάνει, προσπαθώ να το αλλάξω εκείνη τη στιγμή. Και υποκριτικές αλλά και στο κομμάτι του να είσαι σε επαφή με τον άλλο. Εγώ αυτό κρατάω από την Κατερίνα, την ειλικρίνεια. Εάν υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση, όλα τα πράγματα λειτουργούν καλά.

Κλείνουμε μαζί 4 χρόνια. Είχα κάνει κάποιες δουλειές όταν γνωριστήκαμε αλλά η αναγνωρισιμότητα ήρθε μετά τον Σασμό», δηλώνει αμέσως μετά ο Κώστας Νικούλι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχουν σκηνές… ζήλειας μεταξύ τους, όταν κάποια θαυμάστρια τον πλησιάζει για να του εκφράσει τον θαυμασμό της.

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς – Πρεμιέρα: Το Twitter αποθέωσε την Πέμυ Ζούνη – «Τι ερμηνεία, Παναγία μου»

Loading