Κωστής Σαββιδάκης: «Θέλει οι γυναίκες να μην είναι τόσο δυναμικές απέναντι στους άντρες»

“Θέλει μια ισορροπία, να μαλακώσετε λίγο και να αισθανθείτε ότι έχετε παιδιά απέναντί σας και να τους φερθείτε ανάλογα. Θα βοηθήσει. Υπάρχει ένας τρόμος”

Ο Κωστής Σαββιδάκης πέρασε το κατώφλι του Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για τα πρότυπα που έχουν αλλάξει στις μέρες μας και την ισορροπία που θεωρεί πως χρειάζεται να υπάρξει ανάμεσα στα δύο φύλα.

propoli

«Οι άντρες νομίζω ότι δε μεγαλώνουμε ποτέ και εσείς οι γυναίκες θα πρέπει να το έχετε κατά νου για να μπορέσετε να ζήσετε καλύτερα στις σχέσεις σας. Ο άντρας δε μεγαλώνει και ειδικά αν είναι με τη σχέση του, πρέπει να του συμπεριφέρεστε όπως σε ένα μικρό παιδί γιατί, όταν εμπιστευτεί ο άντρας, γίνεται πιο παιδί και από παιδί» ο Κωστής Σαββιδάκης.

«Το πρότυπο αυτό τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει γιατί οι γυναίκες έχετε γίνει πιο δυναμικές και το ανδρικό φύλο έχει αρχίσει λίγο και τρομοκρατείται. Θέλει μια ισορροπία, να μαλακώσετε λίγο και να αισθανθείτε ότι έχετε παιδιά απέναντί σας και να τους φερθείτε ανάλογα. Θα βοηθήσει. Υπάρχει ένας τρόμος. Κάθε περίπτωση είναι ειδική. Θέλει απέναντι στους άντρες να είστε όχι τόσο δυναμικές. Ενώ μας αρέσει αυτό, στη σχέση μας, μας αρέσει να είστε πιο μαμάδες, πιο ερωμένες – με την καλή έννοια -, πιο συντρόφισσες. Πρέπει να μας αφήνετε να νιώθουμε κι εμείς χρήσιμοι σε κάποια πράγματα» πρόσθεσε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Δείτε επίσης: Ανάρτηση Βαρουφάκη για τον σεισμό, σε τούρκικα, αραβικά, κουρδικά: Ας γίνει μάθημα πόσο ευάλωτη είναι η ανθρώπινη ύπαρξη

Loading