Κοζάνη: Ο γάμος και τα αυτοκίνητα γαμπρού και νύφης που άφησαν τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό (pics & vid)

Ο γάμος στην Κοζάνη έγινε θέμα συζήτησης, ακόμα και πριν ξεκινήσει το μυστήριο. Σε πελάγη ευτυχίας, γαμπρός και νύφη στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους…

Mε αντίγραφο του θρυλικού αυτοκινήτου «General Lee» της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «The Dukes of Hazzard» πήγε στο γάμο του, το απόγευμα της Κυριακής, ο γαμπρός Κωνσταντίνος Σερσέμης για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ζουμπουλία Παρασκευή Βαρδιάμπαση, αλλά και για να βαπτίσουν το μπέμπη τους.

propoli

Και η νύφη όμως έφτασε στην εκκλησία με μια στολισμένη καταλλήλως  εντυπωσιακή Cadillac μιας άλλης εποχής συνοδευόμενη από τον κουμπάρο του ζεύγους, βουλευτή Κοζάνης Ευστάθιο Κωνσταντινίδη και τη σύζυγό του Λίνα Κωνσταντινίδου.

Για την ιστορία να σημειωθεί πως ο γαμπρός Κωνσταντίνος μαζί με τα αδέρφια του διατηρούν δύο καταστήματα, ένα συνεργείο για τη συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων στην Πτολεμαΐδα και ένα φανοβαφείο αυτοκινήτων στο 2ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο Πτολεμαΐδας – Κοζάνης και εκτός αυτών, αναλαμβάνουν και αναπαλαιώσεις κλασικών και ιστορικών αυτοκινήτων, όπως την αναπαλαίωση της Cadillac του βασιλιά Παύλου.

Δείτε επίσης: Παρουσία υπουργών και βουλευτών ο «γαλάζιος» γάμος του Γιώργου Καράογλου με την Τζώρτζια Ζώη

Loading