Λαζόπουλος: Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, όχι όμως η σιωπή και η βουβαμάρα

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα, καλύπτοντας διάφορα θέματα.

Συζήτησε για τις συγκρούσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του καριέρας, καθώς και για τη σημερινή κατάσταση της τηλεόρασης.

propoli

«Ξέρεις κανέναν άνθρωπο που αγαπιέται και να μην χτυπιέται; Λογικό είναι αυτό, δεν είναι αφύσικο. Αν ξαναζούσα την ζωή μου, θα τα έκανα όλα ίδια γιατί αυτό είναι μέρος μιας διαδρομής. Δηλαδή δεν μπορείς να πεις ότι αυτό το μέρος είναι ανώμαλο ή κακός ο δρόμος. Δεν γίνεται.

Τις μετωπικές συγκρούσεις θα τις έκανα οπωσδήποτε γιατί ξέρεις ότι εκεί είναι απέναντι σου αυτό που θα συγκρουστείς. Αν δεν συγκρουστείς, δεν μπορεί να παραχθεί ούτε καινούργια σκέψη ούτε δημιουργική σκέψη ούτε και θα θυμάται κανείς» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Η παρεξήγηση είναι αυτή που μένει στην ιστορία. Δηλαδή πρέπει να δείξεις την διαφορά σου, να δείξεις την διαφορετικότητα σου, να την επιβάλεις αν χρειαστεί και να χάσεις. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Εκείνο που δεν είναι μέσα στο παιχνίδι είναι η σιωπή και η βουβαμάρα και το “καλό παιδί” που εμένα δεν μου αρέσει».

«Από την τηλεόραση μού λείπει η κωμωδία. Ωραίο είναι και το δράμα γιατί μ’ αρέσει πάρα πολύ που έχουν επιστρέψει οι ηθοποιοί στην τηλεόραση γιατί ήμουν πάντα υπέρ των σειρών, δεν μπορώ τα ριάλιτι» τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε επίσης: Δηλώσεις της Τούνη ότι είναι η νούμερο 1 influencer: Χαμός στο TikTok 

Loading