Λευτέρης Πανταζής: «Μένουμε μαζί με την κόρη μου, Konnie, μετά από 18 χρόνια»

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε δηλώσεις σχετικά με την κόρη του: «Μένουμε μαζί με την κόρη μου, Konnie, μετά από 18 χρόνια. Η κόρη μου είναι στον ίδιο χώρο και ξέρει πως είναι να λείπει ο μπαμπάς. Θα ήθελα να είμαι κριτής σε μουσική εκπομπή, ανέδειξα πολλούς τραγουδιστές όπως ο Νότης Σφακιανάκης. Τραγουδιστής έφερε το γιο του στο σχήμα και έδιωξε εμένα, έκλαιγα μια εβδομάδα. Μου έχουν πετάξει μαζί με τα λουλούδια παγάκια και πιρούνι στα μπουζούκια».

propoli

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε για το τι ρόλο παίζει η θρησκεία στην ζωή του.

«Ο Θεός είναι μέσα μας ανάλογα με τη συμπεριφορά μας. Ο Θεός πιστεύω ότι είμαι εγώ».

Η Super Κική είπε «είμαι κατά των εορτών».

Ο Γιώργος Πάντζας παραχώρησε μία ειλικρινή συνέντευξη: «Η γυναίκα μου είναι ο φύλακας άγγελος μου. Αν σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τη γυναίκα μου, με πιάνει πανικός. Η μανά μου ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Η μητέρα μου αρρώστησε από καρκίνο και μου το έκρυβε. Κάθε μέρα μιλάμε με τη μάνα μου ακόμα και σήμερα, έχω φωτογραφίες στο κομοδίνο».

Απόψε στις 22.40 στην σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» η Μαίρη μαθαίνει ότι ο Βύρωνας είναι ο γιος του Παύλου και το ρίχνει στο…τραγούδι.

Ο Θάνος Πετρέλης διηγήθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανή» πικάντικες ιστορίες από την εμπειρία του στις πίστες: «Όταν τραγουδάω έρχονται πολύ κοντά μου κοπέλες που διασκεδάζουν και έχει τύχει να με χουφτώσουν».

Δείτε επίσης: Καβάλα: «Η υπάλληλος του φαρμακείου είπε στην Αΐντα ότι ο δράστης θέλει να της κάνει κακό»

Loading