Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Έτσι θα περάσουν το καλοκαίρι τους οι μέλλοντες γονείς

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένουν πώς και πώς τον πελαργό, με την νεαρή ηθοποιό όπως έχει γίνει γνωστό να διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο κριτής του MasterChef με το αστείρευτο χιούμορ του ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας και όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον του πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ζευγάρι με την Χρύσα Μιχαλοπούλου εδώ και δυο χρόνια και όλα δείχνουν ότι ο ένας έχει βρει το άλλο του μισό στον άλλον.

Η εγκυμοσύνη ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία η σχέση τους είχε σταθεροποιηθεί και και ήταν και οι δυο πλέον σίγουροι για τα συναισθήματά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real Life, οι μέλλοντες γονείς σχεδιάζουν να βρουν καταφύγιο στην Αντίπαρο για το φετινό καλοκαίρι! Οι… τρεις τους φέρονται να ετοιμάζουν βαλίτσες για το κυκλαδίτικο νησί, όπου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί τα τελευταία χρόνια το δικό του εστιατόριο.

Με αφορμή το υπέροχο εστιατόριο που έχει δημιουργήσει ο σεφ στην Αντίπαρο, το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο νησί ως τον απόλυτο προορισμό ηρεμίας και χαλάρωσης για την τρυφερή αυτή περίοδο της εγκυμοσύνης.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου επιθυμούν να αποσυρθούν από τα φώτα της δημοσιότητας και να περάσουν ένα ειδυλλιακό κυκλαδίτικο καλοκαίρι μέχρι να γεννηθεί ο καρπός του έρωτά τους, το οποίο θα είναι αγοράκι!

Τόσο ο σεφ όσο και η ηθοποιός προσπαθούν αυτή την περίοδο να διευθετήσουν εκκρεμότητες και υποχρεώσεις ώστε να καταφέρουν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα. 

Δείτε επίσης: Survivor: Δείτε τι θα γίνει σήμερα Κυριακή (22/5)