«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: «Άλλη ερώτηση…»

“Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών μίλησε για την απώλεια της συζύγου του, που τον σημάδεψε, την πορεία του στον αθλητισμό αλλά και το νέο του ξεκίνημα που έκανε στην προσωπική του ζωή.

«Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου να σε έχουν ως πρότυπο τα μικρά παιδιά. Είναι και χαρά και εκτίμηση. Εγώ ήμουν πάντα χαμηλών τόνων, είμαι αυτός που είμαι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι» αναφέρει ο Πύρρος Δήμας.

«Το 1992 μπήκαμε εγώ και η Βούλα Πατουλίδου τιμής ένεκεν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θεωρώ ότι δεν ήταν ό,τι πιο έξυπνο. Εμείς οι Ολυμπιονίκες θα έπρεπε να είμαστε σε σχολεία και όχι κάπου αλλού» σημειώνει στη συνέχεια ο κορυφαίος αθλητής.

Πώς είναι ο Πύρρος Δήμας στην καθημερινότητά του;

«Γενικά, είμαι σπιτόγατος. Ο Νικόλας είναι ακόμα μικρός, είναι 13 και δεν θέλω να τον αφήνω πολύ μόνο του. Αυτόν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω τον αφιερώνω πιο πολύ σε αυτόν. Τα άλλα 3 παιδιά μεγάλωσαν, έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είμαι πολύ περήφανος πατέρας. Τα πιο πολλά τα έχουν πάρει από τη μαμά τους», απαντά ο ίδιος.

Μάλιστα, αναφερόμενος στην πρόωρη απώλεια της συζύγου του, ο Πύρρος Δήμας δεν έκρυψε τη βαθιά του συγκίνηση, αδυνατώντας να απαντήσει στην ερώτηση που του έγινε.

«Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό… άλλη ερώτηση; Γιατί δεν…» αρκέστηκε να πει.

«Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Προχωράμε στη ζωή, στην επόμενη μέρα. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία» δήλωσε στον Χάρη Λεμπιδάκη για το νέο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή ο Πύρρος Δήμας.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Δείτε πρώτοι αποκλειστικές εικόνες από το The Voice

Loading