Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η Μαίρη ξέρει πια την φριχτή αλήθεια

Μαίρη Μαίρη Μαίρη, απόψε στις 22:40 στο Mega.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 22:40, η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, συνεχίζει να μας διασκεδάζει με ακαταμάχητο όπλο, το χιούμορ. Σε αυτό το επεισόδιο, εμφανίζεται η Σοφία Βογιατζάκη ως guest star σε ρόλο έκπληξη!

propoli

Μία γυναίκα σε ερωτικό δίλημμα ανάμεσα σε πατέρα και γιο, ένα ζευγάρι κατάκοπο εξαιτίας της παράφορης ζήλιας, ένας σύζυγος που τρέμει τους γιατρούς και τα διαγνωστικά κέντρα είναι τα βασικά θέματα του νέου επεισοδίου.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 22:40:
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28
Μαίρη (Νίκη Λάμη): ξέρει πια την φριχτή αλήθεια. Οι δυο εραστές της, ο Παύλος (Κρατερός Κατσούλης) και ο Βύρων (Γιώργης Παρταλίδης) είναι πατέρας και γιος!
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την παράφορη ζήλια που νιώθει για τον άντρα της και ο άντρας της για εκείνη, αλλά και τις μαινόμενες μητέρες τους, οι οποίες πάλι ανακατεύονται στη ζωή τους.
Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): με τα χίλια ζόρια καταφέρνει να πείσει τον Κώστα να κάνει εξετάσεις αίματος. Και πηγαίνουν όλοι μαζί στο διαγνωστικό κέντρο. Η αγωνία κορυφώνεται.

Πρωταγωνιστούν:
Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,
η Σύλβια Δελικούρα,
η Βάσω Γουλιελμάκη,
η Μαίρη Σταυρακέλλη
και η Πηνελόπη Πιτσούλη
Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Γιάννης Αθητάκης, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:40

Δείτε επίσης: Φαίη Ξυλά: «Δέχομαι συχνά την ερώτηση μετά το διαζύγιό μου»

Loading