Μαντόνα: «Πυρά» κατά της σταρ σε βίντεο που γλείφει την κιθάρα της

«Προσπαθείς να φερθείς σαν να είσαι 20 χρονών»

Δεν έχουν τέλος τα προκλητικά βίντεο της Μαντόνα στο Instagram. Η τραγουδίστρια έχει πάψει να θυμίζει στους εκατομμύρια φαν της, την άλλοτε «βασίλισσα της ποπ», εδώ και αρκετό καιρό.

propoli

Οι περισσότερες από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να είναι ενοχλητικές για το διαδικτυακό κοινό της, τόσο για τις υπερβολικές πλαστικές που έχουν παραμορφώσει το πρόσωπό της, όσο και για τα προκλητικά κλιπ που ανεβάζει μέσα από το προφίλ της.

Το νέο βίντεο που ανάρτησε, απέσπασε σωρεία επικριτικών σχολίων, με τα περισσότερα να «στοχεύουν» στην ηλικία της, η οποία δεν συνάδει με τη συμπεριφορά της.

Στο κλιπ, η 64χρονη τραγουδίστρια κρατά μία κιθάρα και τη γλείφει, προκαλώντας την οργή των ακολούθων της.

Άλλοι της γράφουν πως είναι «λυπηρή», ενώ πολλοί την καλούν να αρχίσει να φέρεται σαν μία γυναίκα της ηλικίας της και όχι σαν 20 χρονών κορίτσι. Κάποιοι από τους ακολούθους της, την προτρέπουν μάλιστα να πάει σε… γηροκομείο!

Τέλος, πολλοί τη συγκρίνουν με τη Μπρίτνει Σπίαρς, λέγοντας πως «είναι άσχημο να βλέπουμε την ψυχική κατάρρευσή τους στο Instagram», με αφορμή και τα «περίεργα» κλιπ της Σπίαρς στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Ανάρτηση Βαρουφάκη για τον σεισμό, σε τούρκικα, αραβικά, κουρδικά: Ας γίνει μάθημα πόσο ευάλωτη είναι η ανθρώπινη ύπαρξη

Loading