Μάριος Αθανασίου: Έκπληκτος με την καταγγελία εις βάρος του Φιλιππίδη για τον Δημήτρη Βογιατζή

O Mάριος Αθανασίου ρωτήθηκε το πότε έμαθε ότι έγινε καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη στο ΣΕΗ για την συμπεριφορά του απέναντι στον Δημήτρη Βογιατζή

Με τον Δημήτρη Βογιατζή είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος και μας ξάφνιασε όλους το γεγονός όταν το μάθαμε. Ήταν κάποια χρόνια μετά, είχε μεσολαβήσει η οικονομική κρίση, δυσκολίες στο επάγγελμα… Όταν τον γνώρισα, ήταν πολύ χαμογελαστός άνθρωπος, γειωμένος με την πραγματικότητα. Αγαπούσε πολύ τη δουλειά του, την έβλεπε με σεμνότητα. Ήταν κύριοςανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε το πότε έμαθε ότι έγινε καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη στο ΣΕΗ για την συμπεριφορά του απέναντι στον Δημήτρη Βογιατζή:

Το μαθαίνω τώρα από εσάς. Δεν το ήξερα. Δεν δούλευα μαζί του εκείνον τον καιρό. Ήταν κάποια χρόνια μετά. Είχαν σταθεί μόνο στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να ήταν, όπως ήμασταν οι περισσότεροι λόγω της οικονομικής κρίσης. Ξέρω ότι η τελευταία του δουλειά νομίζω ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είχα μιλήσει μαζί του εκείνο το διάστημα ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη για Ιωάννα Τούνη: «Ας τους γράψει όλους εκεί που θέλει να τους γράψει»