Μάριος Αθανασίου για Μαρία Σολωμού: «Αποφασίσαμε ο γιος μας να μεγαλώσει με τις αδερφές του»

“Δεν είναι το καλύτερο να μπαίνει σε έναν χώρο και να συζητάνε για τους γονείς του. Είναι αδιανόητο να μην μπορείς να προφυλάξεις το παιδί σου“, δηλώνει ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου ήταν ο πρώτος καλεσμένος της νέας σεζόν της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ1. Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη με τη Τζένη Θεωνά, ο Μάριος αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής του ζωής που δεν ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό. Μίλησε για τον γιο του και τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Σολωμού, και πώς αυτά τον έχουν επηρεάσει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία.

«Νομίζω ότι δεν είναι ευχάριστη για τα παιδιά η έκθεση λόγω του επαγγέλματος. Άσχετα αν το παίρνουν καλά ή εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι το παίρνουν καλά. Πιστεύω ότι δεν θα ήθελαν να ήμασταν έτσι. Στεναχωριέμαι που στεναχωριέται το παιδί», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

«Δεν είναι το καλύτερο να μπαίνει σε έναν χώρο και να συζητάνε για τους γονείς του, είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι αδιανόητο να μην μπορείς να προφυλάξεις το παιδί σου στα social media. Για το πιο απλό, την ασφάλειά του. Το παιδί σου μπορεί να σου το πάρουν», επισημαίνει ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τον γιο που διατηρεί μαζί με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Σολωμού, και τις δύο κόρες που έχει από τη νυν σύζυγό του, ο Μάριος Αθανασίου αποκαλύπτει:

«Τα τελευταία χρόνια ο μεγάλος είναι μαζί με τις μικρές. Ο Αλέξανδρος είναι ο γιος που έχω μαζί με τη Μαρία και η Εύα και η Έλλη, 9 και 5 ετών, είναι τα κορίτσια που έχω μαζί με τη Μάρθα.

Νομίζω ότι ήταν χρήσιμο, φρόνιμο και σωστό, επειδή όσο θα μεγάλωνε ο Αλέξανδρος θα τον έβλεπα όλο και λιγότερο, το συζητήσαμε και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον να είναι μαζί με τις αδερφές του. Να καταλάβουν ότι είναι αδέρφια».

«Εκείνος το ήθελε αλλά στην αρχή αυτής της διαδρομής ζορίστηκε. Έπρεπε να κάνει συμβιβασμούς, να αλλάξει συνήθειες. Για όλους ήταν δύσκολο, όμως προσαρμοστήκαμε», εξομολογείται ο Μάριος Αθανασίου.

Δείτε επίσης: Νίκος Βέρτης: Αποκάλυψε πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο – «Είδα ξαφνικά ένα όνειρο»

Loading