Μάριος Αθανασίου: «Με πήραν προχθές τηλέφωνο για να περάσει ο γιος μου περιοδεύων και λέω «το δικό μου το παιδί;»

“Θα πάρει αναβολή μάλλον. Θέλει να σπουδάσει οικονομικά ελπίζω να μην ασχοληθεί με το θέατρο”

Ο Μάριος Αθανασίου ήταν καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» με την Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του.

propoli

«Δεν τον χάρηκα αυτόν τον άνθρωπο, από την πρώτη μέρα με τα 4 παιδιά, ήταν μια τρέλα. Όταν ήμουν μικρός και εργένης ήμουν ήσυχος, δεν ήμουν άνθρωπος που δε μαζευόταν σπίτι του. Πάντα ήξερα ότι ο προορισμός μου θα είχε παιδιά, το αγαπούσα, το ήξερα αυτό. Ίσως η ανάγκη λόγω του πατέρα μου, να μου έλειπε, ή ότι δεν είχα αδέρφια, προφανώς υπήρχαν κάποιες ελλείψεις», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Για τον γιό του ανέφερε πως «Ο γιος μου δίνει πανελλαδικές φέτος και θα περάσει και περιοδεύων, με πήραν προχθές τηλέφωνο για να περάσει και λέω: “το δικό μου το παιδί;”. Θα πάρει αναβολή μάλλον. Θέλει να σπουδάσει οικονομικά ελπίζω να μην ασχοληθεί με το θέατρο. Συνήθως τις δουλειές που κάνουμε εμείς τις θεωρούμε δύσκολες γιατί έχουμε ζοριστεί να πετύχουμε, δεν θέλουμε τα παιδιά μας να περάσουν το ίδιο. όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα το «στρίβουν», δεν πάνε ευθεία. Εάν ήταν κάτι κοντά σε αυτό, νομίζω θα ασχολιόταν με την σκηνοθεσία».

Δείτε επίσης: Φαίη Ξυλά: «Δέχομαι συχνά την ερώτηση μετά το διαζύγιό μου»

Loading