«Ως άνθρωποι και οφείλουμε να γνωρίζουμε τι κάνουμε, τι ανεβάζουμε, σε ποιον το δείχνουμε»
Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega.Συγκεκριμένα, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αποκάλυψε πως είχε γίνει ο ίδιος μάρτυρας διακίνησης πορνογραφικού υλικού από σχολείο σε μια δουλειά που βρισκόταν 12 χρόνια πριν.
«Είχα τσακωθεί άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν υλικό από σχολείο. Ήταν 12 χρόνια πριν, σε κινητό μεταξύ ανθρώπων υπήρχαν βίντεο και εικόνες από περίπτυξη σε σχολείο και όλο αυτό συνέβαινε φυσικά εν αγνοία των ανθρώπων» δήλωσε ο Μάριος Αθανασίου.
«Ήθελα να κάνω εμετό»
«Πιάστηκε το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό, είχα ζοριστεί πάρα πολύ, είχα ζοριστεί και με την αντίδρασή τους και μόνο που γελάγανε» συμπλήρωσε.
«Αυτό πρέπει να μας αφυπνίσει κει εμείς να λάβουμε τα μέτρα μας και ξεχωριστά ως άνθρωποι και οφείλουμε να γνωρίζουμε τι κάνουμε, τι ανεβάζουμε, σε ποιον το δείχνουμε» τόνισε ο ηθοποιός.
Δείτε επίσης: Ηλίας Γκιώνης: Από τον Ξιαρχό στον βιασμό της 24χρονης – Οι φορές που ο ακτιβιστής ανάλαβε δράση
- Τι ρόλο έχει η σύζυγος του Χέγκσεθ σε συναντήσεις του Πενταγώνου και του ΝΑΤΟ
- Η εντυπωσιακή χρονιά του Σορτς: Το συμβόλαιο που λήγει και οι επιδόσεις στη Euroleague
- Γεροβασίλη προς Πολάκη: Η σοβαρότητα απαιτεί πράξεις, όχι θόρυβο
- Ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Ιωάννη
- Πολάκης στην ΚΕ: Σοβαρές ανησυχίες για την κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ και κριτική στον Φάμελλο για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ