MasterChef: «Είναι παθολογικός ψεύτης, ο καθένας ζει με αυτό το οποίο κουβαλάει»

Μύλος, ξανά, Πορφύρης και Μότο Μότο στο MasterChef!

Απέναντι από τους τρεις κριτές του MasterChef βρέθηκαν η κόκκινη και η μπλε ομάδα το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR, προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της τελευταίας τους ομαδικής δοκιμασής.

propoli

Μάλιστα, στο συμβούλιο αυτό, η κόντρα που ξεκίνησε μια μέρα νωρίτερα ανάμεσα στον Γιώργο Πορφύρη και τον Μότο Μότο συνεχίστηκε με δηλώσεις αιχμηρές και από τους δύο. Λάδι στη φωτιά, δε, ήρθαν αν προσθέσουν τα καλά λόγια που είπαν οι τρεις κριτές του MasterChef για το πιάτο το οποίο επιμελήθηκε ο νεαρός διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού.

«Χαίρομαι γιατί δικαιώνομαι για αυτά που έλεγα και… Κρίμα! Απλά κάθομαι και το απολαμβάνω και είμαι μες στο γέλιο σήμερα! Γελάω ασταμάτητα» σημείωσε αρχικά ο Μότο Μότο στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. «Γελάω γιατί τόση ώρα έχω ακούσει ότι θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα, το ένα και το άλλος, στο τέλος όμως ήρθε ο Πορφύρης και με διόρθωσε. Είχαμε μια διαφωνία στο θέμα Γιούζου, γιατί δεν είχαμε ούτε λάιμ ούτε λεμόνι και έλεγε ότι χρειαζόταν οξύτητα η σάλτσα αυτή. Εγώ του έλεγα του Πορφύρη ότι είναι Γιούζου, πάρα πολύ έντονο, «όχι, βάλε» μου έλεγε και το ίδιο μου είπε και η Μαρία. Γι’ αυτό γελάω».

«Μότο, αυτή η σάλτσα φτιάχνεται σε πέντε λεπτά και εσύ έκανες δυο ώρες να τη φτιάξεις» τόνισε ο Γιώργος Πορφύρης με τον νεαρό του συμπαίκτη να απαντά, εμφανώς ενοχλημένος, πως «έκανα δυο ώρες γιατί είχα να κάνω και τα υπόλοιπα πράγματα».

«Την είχες ξεκινήσει λάθος! Κατ’ αρχήν μην τρελαίνεσαι, δεν έγινε κάτι. Ξεκίνησες από την αρχή λάθος και από εκεί και πέρα προσπαθούσαμε να τη διορθώσουμε για να φτάσει τουλάχιστον σε ένα αποτέλεσμα ικανοποιητικό» πρόσθεσε ο 35χρονος σεφ και παίκτης της κόκκινης ομάδας. «Η πρώτη σάλτσα που έφτιαξε ο Μότο ήταν… δεν προσδιορίζεται και δεν καταλάβαινες τι έτρωγες! Ήταν κάτι άγευστο, χωρίς οξύτητες, χωρίς γεύση. Μετά από λίγο ξαναπάω εκεί και δεν είχε κάνει τίποτα. Ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα που μου έδωσε και πριν να δοκιμάσω. Του είπα να μην ξαναβάλει Γιούζου γιατί είναι και ψευτράκος. Του είπα να βάλει ξύδι. Λέω, «άσε το Γιούζου και βάλε ξύδι». Είναι ψεύτης παθολογικός, δεν βρίσκω κάτι άλλο σε αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Δεν μπορώ όμως να τον κατηγορήσω γιατί ο καθένας ζει με αυτό το οποίο κουβαλάει».

Δείτε επίσηςΣώα βρέθηκε η 50χρονη ψυχολόγος που είχε εξαφανιστεί στο Παγκράτι

Loading