Ματίνα Νικολάου: Απαντά στο ενδεχόμενο να «κοπεί» το «Καλό μεσημεράκι»

Όσα δήλωσε για το μέλλον της εκπομπής με τον Νίκο Μουτσινά:

Τη Ματίνα Νικολάου εντόπισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στα παρασκήνια του J2US κι εκείνη παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις για το μέλλον της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο σόου του Alpha.

«Εννοείται ότι κάνουμε πρόβες στο σπίτι. Στο περασμένο live, γυρίσαμε μετά στο σπίτι και κάναμε πρόβα το σημερινό τραγούδι στις 4 τα ξημερώματα», είπε χαρακτηριστικά για το J2US.

Αναφορικά με τον Νίκο Μουτσινά και το αν αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στο «Καλό μεσημεράκι», δήλωσε: «Δεν ξέρω τι σκέφτεται και τι έχει στο νου του για το μέλλον της εκπομπής. Άμα έχει την ανάγκη να είναι αυτή η τελευταία του χρονιά και δεν του δίνει τόση χαρά όσο του έδινε, σαφώς και θα κάνει τη σωστή επιλογή».

Όπως είπε στη συνέχεια ωστόσο, αυτή είναι μια απόφαση που εξαρτάται μόνο από τον Νίκο Μουτσινά και όχι από την επικαιρότητα. Απέκλεισε το ενδεχόμενο να διακοπεί η εκπομπή, λόγω των πρόσφατων συμβάντων που απασχολούν τον κόσμο.

«Δεν νομίζω να φτάσουμε στο σημείο να κοπεί η εκπομπή, λόγω της επικαιρότητας. Πραγματικά, όλα αυτά που συμβαίνουν, δημιουργούν μια ταραχή σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τον χαρούμενο. Το ίδιο είχε συμβεί και τότε με τον πόλεμο. Δεν γίνεται να είσαι σαν να μην τρέχει τίποτα», τόνισε κλείνοντας.

Δείτε επίσης: Η Ματίνα Νικολάου φίλησε on air τον σύντροφό της (vd)

Loading