Έπεσαν… χαστούκια στην ΕΡΤ, τι λέει η διοίκηση

Χαστούκια, απειλές και τελικά ασθενοφόρα, αστυνομία και μηνύσεις στην ΕΡΤ

propoli

Ένας τεράστιος καβγάς έλαβε χώρα στο αθλητικό τμήμα της κρατικής τηλεόρασης και όπως φαίνεται θα λήξει στα δικαστήρια καθώς οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη μεταφερθεί με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να υποβληθούν μηνύσεις.

Όλα ξεκίνησαν από συνηθισμένα στο αθλητικό κομμάτι πειράγματα μεταξύ δυο δημοσιογράφων, η κατάσταση όμως δεν άργησε να ξεφύγει.

Ένας εκ των δύο κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον άλλο, καταλήγοντας να του ρίχνει μπουνιές, με τις βωμολοχίες να μην έχουν τέλος.

Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ εκτός από περιπολικό έφτασε και ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες στον χτυπημένο δημοσιογράφο αλλά και τη μεταφορά του στον ιατροδικαστή προκειμένου να υποβληθεί μήνυση στον συνάδελφό του.

Ερευνά το περιστατικό η διοίκηση

Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.

Loading