«Καταστροφή» για ΑΝΤ1 – Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται

Σε περίοδο «εξυγίανσης» εισέρχεται ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, καθώς το κανάλι μετά την περσινή καταστροφική σεζόν, είχε στόχο την κορυφή της τηλεθέασης επενδύοντας τόσο στη μυθοπλασία όσο και στο Nomads.

propoli

Ωστόσο τα πράγματα δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελαν οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου. Τα νούμερα του «Nomads» που αποτελούσε το βαρύ χαρτί του καναλιού δεν είναι αυτά που θα περίμενε κανείς, μην καταφέρνοντας να χτυπήσει με αξιώσεις τον ανταγωνισμό.

«Πρόγραμμα εξυγίανσης»

Όλα αυτά φέρνουν εξελίξεις αφού το κανάλι πρέπει να ισορροπήσει τις απώλειες.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ΑΝΤ1 έχει μπει σε «πρόγραμμα εξυγίανσης». Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο θα υπάρξουν περικοπές μισθών ενώ υπάρχει και η πιθανότητα για μείωση του προσωπικού.

Αυτό αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα στη λειτουργία των τμημάτων του καναλιού που ενδεχομένως να χρειαστεί να δουλέψουν με λιγότερο προσωπικό.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν υπήρχαν αρκετές ανακατατάξεις στο κανάλι. Η μεγαλύτερη από όλες ήταν η αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου που είχε την ευθύνη για τον σχεδιασμό όλου του προγράμματος του καναλιού.

Δείτε επίσης: «Μάγεψε» την Ιταλία με το σώμα της η Μαντώ Γαστεράτου! (pics)

Loading