Μεγάλη κλοπή σε βάρος του οίκου Balmain – Άγνωστοι «άρπαξαν» 50 δημιουργίες για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

Επίθεση από ληστές δέχθηκε ένα φορτηγό του οίκου Balmain, με τους δράστες να παίρνουν 50 δημιουργίες, οι οποίες προορίζονταν για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Με ανάρτηση στο Instagram, ο σχεδιαστής Olivier Rousteing ανέφερε στους θαυμαστές του ότι περισσότερα από 50 σύνολα από τη νέα συλλογή του οίκου Balmain, που θα παρουσιάζονταν στο Παρίσι, κλάπηκαν. 

Στην ανάρτηση του ο Rousteing, έγραψε: «Σήμερα το πρωί ξύπνησα με το χαμόγελο, ξεκινώντας τις πρόβες για την επόμενη επίδειξή μου, στις 9 π.μ. και αυτό συνέβη… 50 δημιουργίες Balmain εκλάπησαν. Εκλάπηκε η παράδοση. Το φορτηγό εκλάπηκε. Δόξα τω Θεώ, ο οδηγός είναι ασφαλής».

Ο επικεφαλής του οίκου Balmain είπε ότι η επίδειξη θα γίνει την προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 27 Σεπτεμβρίου κοντά στον Πύργο του Άιφελ. «Τόσοι πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν τόσο σκληρά για να δημιουργηθεί αυτή η συλλογή. Επαναλαμβάνουμε τα πάντα, αλλά αυτό είναι τόσο ασεβές» επισήμανε.

Ο Rousteing πρόσθεσε επίσης ότι η ομάδα θα διαθέσει επιπλέον ώρες για να διασφαλίσει ότι η επίδειξη μόδας θα γίνει. «Θα εργαζόμαστε περισσότερο, μέρες και νύχτες, οι προμηθευτές μας θα εργάζονται επίσης μέρες και νύχτες… Τόσοι πολλοί εργαζόμενοι, προμηθευτές, η ομάδα μου και εγώ. Παρακαλώ να είστε ασφαλείς, αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Σας αγαπώ ομάδα Balmain και δεν θα τα παρατήσουμε» σημείωσε.

Πολλοί σχεδιαστές μόδας με μηνύματά τους εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Olivier Rousteing, μεταξύ άλλων ο Simon Porte Jacquemus που έγραψε στα σχόλια: «Δύναμη».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γ. Καραμέρος ζητά να μην γίνει δεύτερος γύρος – Θεωρεί ξεκάθαρο το προβάδισμα του Στ. Κασσελάκη

Loading