Μέμος Μπεγνής: «Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος, είμαστε αναλώσιμοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για την πρόταση που του έκαναν να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση και αρνήθηκε αλλά και για τη σχέση που έχει με τη μητέρα του.

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για όλα και για όλους. Όπως είπε, δεν πέρασε ποτέ κρίση ούτε στα 30 ούτε στα 40 και ελπίζει ούτε του χρόνου στα 50.

propoli

«Όταν τέθηκε θέμα για παρουσίαση δεν μου άρεσε που δεν θα είχα λόγο στο περιεχόμενο της εκπομπής. Αυτό που παρουσιάζει η Ευγενία Σαμαρά είναι κάτι που της πάει πάρα πολύ και είναι κάτι που θα μπορούσα να παρουσιάσω και εγώ».

Ο Μέμος Μπεγνής επισημαίνει πως θα μάλωνε με τη μαμά του αν του έλεγε «πότε θα γίνω γιαγιά».

«Το παιδί σου το κάνεις για να ανοίξει τα φτερά του. Έχουμε γίνει ζόμπι με τα κινητά, όπως και εγώ, όταν το συνειδητοποιώ όμως το φρενάρω».

Επίσης, επισημαίνει για τα νέα παιδιά που εμφανίζονται στην τηλεόραση πως κάνουν γρήγορα επιτυχία και πόσο γρήγορα εξαφανίζονται και όλο αυτό επηρεάζει την ψυχολογία τους, ενώ τέλος δηλώνει ερωτευμένος με τη Μιμή Ντενίση.

«Στην τηλεόραση βλέπουμε τα παιδιά που γίνονται γνωστά και σε δύο χρόνια, δεν τα ξέρει κάνεις και έτσι έρχεται η κατάθλιψη και τα ψυχοφάρμακα. Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος, είμαστε αναλώσιμοι και αμέσως πάμε στον επόμενο. Δεν κατακρίνω όσους κάνουν ψυχοθεραπεία απλά πιστεύω ότι έχει γίνει της μόδας. Με το παραμικρό έχουμε γίνει ευαίσθητοι».

Ο Μέμος Μπεγνής είναι στο θέατρο Διάνα με την Ναταλία Δραγούμη και την παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες».

«Τα απογεύματα κάνω πρόβες με την Μιμή Ντενίση με την οποία δηλώνω δημόσια ερωτευμένος. Έχω 4 εμφανίσεις μουσικές, οι δύο είναι παραμονή Χριστουγέννων και 30 Δεκέμβρη στο city link. Στις 12 Ιανουάριου πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία αστυνομικών με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους (ΦΩΤΟ)

Loading