«Μετακομίζει» από τον ΑΝΤ1 στην ΕΡΤ ο Γιώργος Λέντζας

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι φήμες της τελευταίας περιόδου, που ήθελαν τον Γιώργο Λέντζα να αφήνει τον ΑΝΤ1 για… χάρη της ΕΡΤ, με το γνωστό παρουσιαστή να ανακοινώνει το νέο βήμα στην καριέρα του μέσα από τη συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος παρουσιαστής θα αναλάβει στη δημόσια τηλεόραση ένα ολοκαίνουριο πρότζεκτ, το οποίο βασίζεται στην παραγωγή του βρετανικού BBC «A Question of Sport».

Ο Γιώργος Λέντζας τόνισε μιλώντας στον Άκη Φωτόπουλο: «Από όλες τις προτάσεις που μου έγιναν φέτος, μου φάνηκε η πιο δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Χαίρομαι με τα βήματα εκσυγχρονισμού που κάνει η ΕΡΤ, με τη φρεσκάδα στο περιεχόμενο και τα πρόσωπα, και χαίρομαι που είδαν σε μένα έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς, αλλά και έναν άνθρωπο που μπορεί να αποτελέσει κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

Και πρόσθεσε: «Το κόνσεπτ για το οποίο συμφωνήσαμε είναι φορμάτ του BBC που είχα παρακολουθήσει κατά το παρελθόν στην Αγγλία. Κι αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος να δεχτώ αυτή την πρόταση της ΕΡΤ».

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν ο Γιώργος Λέντζας παρουσίασε την εξαιρετική εκπομπή ταξιδιών «Football Stories» στον ΑΝΤ1, με παρτενέρ τον Άγγελο Γιακουμίδη.

Δείτε επίσης: Όταν η Στικούδη «έφαγε χυλόπιτα» από τον Τζόρνταν