Μιχάλης Ιατρόπουλος: Λείπει πολύ ο Λάκης Λαζόπουλος από την τηλεόραση

“Τον εξαφάνισαν” υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, στο πλατό της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” στο OPEN, όπου και μίλησε για τον καναπέ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή, την επιτυχία και την τηλεοπτική σάτιρα.

«Πολύ συχνά απομονώνομαι, το έχω κάνει επανειλημμένα. Θέλω την ηρεμία μου. Ειδικά όταν έχω δύσκολες περιόδους, κρύβομαι. Θέλω την κακή μου φάση να την περνάω μόνος μου. Μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς, είχα πάει για 6 μήνες στο Καϊμακτσαλάν», παραδέχεται ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. «Εγώ είχα το υπόβαθρο, όταν μου χτύπησε την πόρτα η επιτυχία, να το διαχειριστώ. Άλλοι δεν το είχαν και δεν το έχουν. Δεν τους κατηγορώ αλλά έχω πολύ σοβαρό θέμα με την έπαρση».

«Προέκυψε πολλές φορές να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν ήθελα, που δεν μου άρεσε η έπαρση που είχαν λόγω της θέσης τους. Πάντα έχουμε ανάγκη τα χρήματα αλλά όταν είσαι λιγάκι τακτοποιημένος, μπορείς να αποφύγεις τις κακοτοπιές», επισημαίνει στη συνέχεια ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Έχω βαρεθεί και σιχαθεί να βρίζει ο ένας τον άλλον στα social, πρέπει να υπάρξει νόμος για αυτό. Δεν τολμάς να μιλήσεις. Έχει καταργηθεί και η σάτιρα από την τηλεόραση. Ένας Κανάκης έχει μείνει, ο Λαζόπουλος λείπει πολύ, αν και διαφωνώ σε πολλά θέματα μαζί του. Τον εξαφάνισαν. Κι ένας Μητσικώστας τώρα ξαναβγήκε», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δείτε επίσης: Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Τίνα Τάρνερ

Loading