Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Tη συγγνώμη την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε για άλλη μια φορά απέναντι από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τον παρουσιαστή εντόπισε η δημοσιογράφος του Open Weekend, Βίκυ Δέτσικα.

«Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω ένας άνθρωπος, ένας συνάδελφος, μια κοπέλα, μία γυναίκα που κάνει αυτή τη δουλειά και άλλο να σε βλέπω σαν «φάτσα». Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά επαγγελματικά είναι υποτιμητικό» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε: «Είναι ένα πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω ως γνωμοδοτών. Έμαθα από τεχνικούς, συναδέλφους και παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μία περίοδο τρομοκρατίας».

«Ο άνθρωπος που είχε το κανάλι της έδωσε μια τέτοια εξουσία – βάσει των προσωπικών του – που αυτή πήρε μία δαμόκλειο σπάθη και «έκοβε» όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν τη βόλευε ή οποια δεν την καλημέρισε. Πήρε πολλά κεφάλια, διότι ο οποιοσδήποτε – και λίγο ταλέντο να είχε – φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της».

Ο παρουσιαστής συνέχισε: «Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό. Ποιος δίνει όμως δικαίωμα στο κάθε… άντε μην πω, στο κάθε τέρας εξουσία να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, στη δυστυχία, στη φτώχεια. Είναι εγκληματική συμπεριφορά να χάνει κάποιος τη δουλειά του, επειδή η ίδια στραβοκοιμήθηκε ή επειδή δεν γέλασαν με κάποιο αστείο της».

«Ένα συγγνώμη δεν έχει καμία αξία. Απεναντίας, είναι επικίνδυνες αυτές οι συγγνώμες. Συγγνώμη σημαίνει αλλαγή στάσης ζωής. Αυτή τη συγγνώμη την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ άφησε τα υπονοούμενά του και για πολλούς παρουσιαστές και πανελίστες που επιχειρούν να «στρογγυλέψουν» το θέμα, βάζοντας ως προκάλυμμα την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Δείτε επίσης: Άννα Βερούλη: «Δεν σεβάστηκαν το πρόβλημα υγείας της μάνας μου» (vid)

Loading