Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά τη νοσηλεία του
Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και είπε πως σε λίγο θα είναι…έτοιμος να τρέξει σε τοπικούς αγώνες. Ο γνωστός παρουσιαστής πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.
Αναλυτικά:
«Είμαι σπίτι. Είμαι τρεις μέρες σπίτι. Κάθε μέρα είμαι καλύτερα. Σε λίγο θα τρέξω στους τοπικούς αγώνες της περιοχής και λίγο ακόμα και θα τρέξω και στον Μαραθώνιο. Οι γιατροί με άφησαν να φύγω, αφού με πέρασαν από σαράντα κόσκινα και όταν όλα ήταν πεντακάθαρα. Κανονίζουμε την επιστροφή στην εκπομπή με τον Θέμη».
Για τον Γρηγόρη Πετράκο είπε:
«Όταν βλέπω τον Πετράκο, που είναι δικό μου παιδί από το Fame Story, να μαζεύει ψήφους για το κόμμα του Τράγκα, δεν αντέχω. Εγώ σκοτώθηκα με τον Πετράκο στο Fame Story, γιατί έγλειφε τους καθηγητές».
Δείτε επίσης: Γ. Ψάλτου για Φιλιππίδη: Με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο μου – Ήταν κυριαρχικός δεν τολμούσες να πεις οτιδήποτε (vid)
- Η Τουρκία αψηφά τους κανόνες της Serie A
- Νέα αντιπαράθεση Φλωρίδη – ΠΑΣΟΚ: Πώς θα κυβερνήσει ο Ανδρουλάκης με την επιλογή παρών;
- Κυριάκος Βελόπουλος: Η ανάγκη αλλαγής πολιτικής απέναντι στην εισβολή λαθρομεταναστών
- Νίκος Χαρδαλιάς: Υπόδειγμα αποτελεσματικής και διαφανούς διοίκησης στην Περιφέρεια Αττικής
- Η meta επιμένει στο μοντέλο συναίνεσης ή πληρωμής, με πρόστιμα από την Ευρώπη να πλησιάζουν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr