Για τους λόγους που οδήγησαν την κόρη της στο Survivor μίλησε η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή
Η κ. Εύα Κουρεντή μιλώντας στο περιοδικό «You» είπε: «Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι επειδή ενδεχομένως να το έκανε γιατί είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι.
Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, περίπου 400 ευρώ το μήνα. Δεν μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει».
Όσο για εκείνους που την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί τον Γιώργο Κατσαούνη για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή είπε: «Το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος που να χρησιμοποιήσει τον Κατσαούνη για να τραβήξει τα φώτα. Αν η Μυριέλλα ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε. Η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Την έχω φάει πια. Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν αλλά λίγο αργότερα χώρισαν».
Δείτε επίσης: Μεγάλη διεθνή διάκριση για τον Snik – «Έπεσε το ίντερνετ» με το άλμπουμ «1987»
- Στα Νέα της Τρίτης: Η διπλή πρόκληση για τους καταθέτες
- Χάρβαρντ: Οι συνέπειες των πολιτικών της κυβέρνησης Τραμπ ενδέχεται να κοστίσουν σχεδόν 1 δισ. δολάρια ετησίως
- Πόσο επικίνδυνες είναι οι φωτιές σε χώρους ανακύκλωσης: Οι κίνδυνοι για την υγεία
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Σήμερα τα Do’s και Don’ts για τα ζώδια
- Ανατροπή με το Final Four 2026 της Ευρωλίγκας: Ποιες πόλεις διεκδικούν τη διοργάνωση