Νανά Παλαιτσάκη: «Παλιότερα θεωρούσα σεξιστή και άξεστο τον Γιώργο Λιάγκα»

Πώς σχολιάζει η Νανά Παλαιτσάκη τα πρόσωπα της τηλεόρασης;

H Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» δήλωσε αρχικά: «Στην μετάδοση της κηδείας του Κωνσταντίνου ακουστήκαν ”τέρατα” λόγω άγνοιας της ελληνικής γλώσσας. Βρίσκονται άσχετοι σε εκπομπές σε θέσεις που δεν θα έπρεπε να είναι».

Στην συνέχεια από τη δημοσιογράφο ζητήθηκε να σχολιάσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μου αρέσει, έχει προσωπικότητα. Θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι του Γιώργου Καράβα να τον ”γειώσουν” για το δικό του καλό. Υπάρχουν και άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση που είναι χειρότεροι από τον Γιώργο Καράβα. Η ”επιβίωση” στην τηλεόραση δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορεί να αποσυρθεί από την τηλεόραση και δεν χρειάζεται γιατί έχει δουλέψει σκληρά» τόνισε.

Για την δική της τηλεοπτική παρουσία σημείωσε η Νανά Παλαιτσάκη: «Έδωσα μεγάλη μάχη για να αποδείξω ότι η εμφάνιση μου δεν ήταν η αιτία που ήμουν στην τηλεόραση. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω καμία τηλεοπτική πρόταση. Ποτέ δεν είχα πρόταση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, πήγα μόνο ως καλεσμένη».

Σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα παραδέχθηκε: «Έχω γράψει πολλές κριτικές για τον Γιώργο Λιάγκα, παλιότερα τον θεωρούσα σεξιστή και άξεστο».

Για την επιλογή της Φαίη Σκορδά να μετακινηθεί σε νέο κανάλι είπε: «Ήταν λάθος που η Φαίη Σκορδά πήγε στον ΣΚΑΪ, είναι ένα κανάλι ενημέρωσης. Η Φαίη Σκορδά δεν ηγείται την ομάδα αλλά την ακολουθεί, έχει μείνει πίσω».

Ενώ, για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε ότι «έκανε πολύ καλά που έμεινε πίσω για να κάνει το παιδάκι της».

Τέλος, η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να απέχει από την τηλεόραση του χρόνου: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι εξαιρετικός ως ”κουμπάρος” της Ελεονώρας Μελέτη. Γελάω πολύ με τον Νίκο Μουτσινά, θα μου λείψει από την τηλεόραση, έχει πολύ ταλέντο».

Δείτε επίσης: My Style Rocks – Απηύδησε η Νικόλ Δεσποτοπούλου: «Σκέφτομαι να αποχωρήσω»

Loading