Ναταλία Δραγούμη: «Έχω βιώσει κακοποίηση στα 12 μου, ήταν ένας που εμπιστευόταν η οικογένειά μου» (vid)

H Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τα παιδιά της, το beach volley, τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και την κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία.

«Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου. Το beach volley είναι η ψυχοθεραπεία μου. Πήγαινα για πρωταθλητισμό και μετά μπήκα στο Εθνικό», είπε η γνωστή ηθοποιός Ν. Δραγούμη.

«Μου έχει γίνει πρόταση για reality επιβίωσης και έχω αρνηθεί, δε θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου εκεί πέρα», αποκάλυψε η ίδια, ενώ σχετικά με ηθοποιούς που άφησαν παραστάσεις και δουλειές για να γίνουν παίκτες ενός reality, η ίδια σημείωσε ότι «Δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον που πήγε σε ένα reality».

«Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της. Όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν 4 χρόνια “στον αέρα” η εκπομπή», απάντησε η Ναταλία Δραγούμη σχετικά με το γιατί δε συνεχίστηκε η εκπομπή.

«Έχω κάνει ψυχανάλυση περίπου 9 χρόνια», είπε η ηθοποιός, ενώ μιλώντας για τα παιδιά της είπε ότι «Η κόρη μου η Κλειώ είναι 19 ετών και έχει μπει στο πανεπιστήμιο και ο γιος μου ο Φίλιππος ετοιμάζεται να μπει στο Πολυτεχνείο».

«Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι αυτό των πλαστικών επεμβάσεων. Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι επεμβατικό για να καταπολεμήσω το χρόνο», σχολίασε η ίδια σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Δε λέω την ηλικία μου on camera αλλά θα την πω σε μια παρέα, γιατί για τους ηθοποιούς δεν είναι και τόσο καλό να τη λες», ανέφερε ακόμα η Ναταλία Δραγούμη.

Αναφερόμενη στο κίνημα MeTοο και στην κακοποίηση που βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε ότι «Είπα ότι έχω βιώσει κακοποίηση στα 12 μου, ήταν ένας που εμπιστευόταν η οικογένειά μου. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου».

Σχετικά με το αν έχει δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές στα επαγγελματικά της, σημείωσε ότι «Κάθε φορά που αντιλαμβάνομαι δέχομαι πισώπλατες μαχαιριές από συναδέλφους ταράζομαι και πέφτω από τα σύννεφα».

Η Ναταλία Δραγούμη παίζει στην παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται» στο θέατρο «Αλίκη».

Δείτε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ και τις ανέβασαν σε πορνογραφικό σάιτ (vid)