Ναταλία Δραγούμη: Έκανα μία άσεμνη κίνηση και τρεις έγχρωμοι άνδρες με πλάκωσαν στο ξύλο – Κανείς δεν βοήθησε

Η ηθοποιός περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό βίας που έζησε, ως φοιτήτρια στο Παρίσι

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε ένα τρομακτικό περιστατικό που έζησε, όταν ζούσε στο Παρίσι.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως την περίοδο που σπούδαζε στην Γαλλία, τρεις άνδρες την ξυλοκόπησαν στη μέση του δρόμου.

«Όταν έμενα και σπούδαζα στο Παρίσι, συνέβη κάτι. Μία μέρα, ενώ ήμουν με το ποδήλατο στο δρόμο, ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια, η ηθοποιός τόνισε πως λόγω της κίνησή της, τρεις άνδρες έφτασαν να της επιτεθούν στον δρόμο. Μάλιστα, κανείς δεν την βοήθησε.

«Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο. Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους», επισήμανε χαρακτηριστικά η Ναταλία Δραγούμη.

Δείτε επίσης: Για φοροδιαφυγή κατηγορείται η Ναόμι Κάμπελ και η φιλανθρωπική της οργάνωση – Δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ