Ναταλία Δραγούμη: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι μια τεράστια πληγή»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο χαμό του πατέρα της.

Για το χαμό του πατέρα της μίλησε για πρώτη φορά η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός τόνισε ότι τις τελευταίες ώρες ήταν στο πλευρό του 89χρονου πατέρα της ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Ιανουαρίου σε ηλικία 89 ετών.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που έκανα μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ, γιατί ήρθαμε πιο κοντά με τον πατέρα μου που έχασα πρόσφατα. Ήξερα ότι ήταν σπουδαίος αλλά πάντα οι καλεσμένοι της εκπομπής μου το υπενθύμιζαν. Με το που μου λένε πόσο καλός ήταν, βουρκώνω», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι μια τεράστια πληγή, είναι πολύ δύσκολο για μένα. Δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα την απώλεια. Ήμουν δίπλα του στις τελευταίες ώρες του. Δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ, δεν μου χαλούσε χατίρι. Όταν ήμουν μικρή με πήγαινε βόλτες με τη μηχανή στην Αίγινα και μου έλεγε ιστορίες για τη φύση. Δεν περίμενα ότι μπορώ να λυγίσω τόσο πολύ αλλά εννοείται ξεσπάω».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: «Μη με πρήζετε – Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο και διαβάστε» – Η απάντησή της σε όσους της επιτέθηκαν για τη φωτογραφία

Loading