Ναταλία Γερμανού και Ελίνα Παπίλα σε live σύνδεση: «Ένας άνθρωπος είπε καλά λόγια για εμένα και με βάλατε απέναντι»

Το στήναμε καιρό και τώρα θα το κάνουμε. Θα πάρω Face time την αγαπημένη μου Ελίνα Παπίλα, που έχει τώρα εκπομπή ζωντανά στον ΑΝΤ1″

Μία έκπληξη επιφύλασσαν για το τηλεοπτικό κοινό η Ναταλία Γερμανού και η Ελίνα Παπίλα, αφού οι εκπομπές τους συνδέθηκαν σε ζωντανή σύνδεση.

propoli

«Ήταν κανονισμένο. Δεν θα πούμε στους τηλεθεατές μας ότι ήταν ξαφνικό. Αντιμετωπίζουμε τους τηλεθεατές μας με αγάπη, ειλικρίνεια κι όπως θέλουμε να αντιμετωπίζετε εμάς. Το στήναμε καιρό και τώρα θα το κάνουμε. Θα πάρω Face time την αγαπημένη μου Ελίνα Παπίλα, που έχει τώρα εκπομπή ζωντανά στον ΑΝΤ1… Η Ελίνα Παπίλα στο Καλύτερα Δε Γίνεται» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού και κάλεσε την απέναντι εκπομπή, Είμαστε Μαζί, στον ΑΝΤ1.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά. Σε αγαπώ. Στο έχω πει και στο έχω δηλώσει, όσες φορές έχουμε μιλήσει και σκεφτόμουν που άκουγα τραγούδια σήμερα. Τι έχει γράψει η Ναταλία; Θέλω να σου στείλω την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά για τα ωραία λόγια που έχεις πει για εμένα. Ένας άνθρωπος είπε καλά λόγια για εμένα και με βάλατε απέναντι. Πραγματικά» είπε η Ελίνα Παπίλα.

«Είσαι πολύ καλό παιδί και την αγάπη μας από όλους μας» απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ελίνα Παπίλα στο τέλος ανέφερε ότι θα της δώσει δώρο ένα ματάκι για το κακό το μάτι.

Δείτε επίσης: Μία νέα «Μαντάμα Μπαττερφλάι» με την υπογραφή του Ολιβιέ Πυ στο Ηρώδειο

Loading