Ναταλία Τσαλίκη: «Έφυγα από το σπίτι στα 18 μου κι έκανα τρία χρόνια να μιλήσω με τους γονείς μου» (vid)

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τη μητέρα της

Η Ναταλία Τσαλίκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ 1, «Στούντιο 4» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως έφυγε από το σπίτι της όταν ήταν 18 ετών κι έκανε τρία χρόνια να μιλήσει με τους γονείς της.

«Έχω φύγει από πολύ μικρή από το σπίτι μου, ήμουν 18 ετών. Έφυγα από το σπίτι, έκοψα τους δεσμούς με την οικογένειά μου, γιατί έπρεπε να το κάνω. Είχα να τους μιλήσω τρία χρόνια, είχαμε προσωπικές κόντρες. Δεν είχα άλλη επιλογή τότε, έπρεπε να το κάνω. Με τον καιρό, εξομαλύνθηκαν τα πράγματα, αλλά εκείνα τα τρία χρόνια ήταν δύσκολα. Στα πρακτικά κυρίως δυσκολεύτηκα», υποστήριξε η ηθοποιός.

Έπειτα, μίλησε και για τη σχέση με τη μητέρας της. Τόνισε πως δεν πήρε ποτέ αγάπη από εκείνη. «Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από την μητέρα μου. Ήταν σκληρός άνθρωπος, πολύ κλειστός και ο λόγος ήταν ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό της. Από τον πατέρα μου και την γιαγιά μου είχα πάρει πολλή αγάπη. Αλλά, από την μητέρα πάντα την έχεις περισσότερη ανάγκη», δήλωσε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως πέρασε καιρός μέχρι να τη συγχωρέσει.

Η Ναταλία Τσαλίκη τοποθετήθηκε επίσης σχετικά με το κίνημα #metoo. Υποστήριξε πως και η ίδια έχει βιώσει αρκετές ανάρμοστες συμπεριφορές στον χώρο και αυτός ήταν και ο λόγος που πήρε αμέσως θέση, όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες. «Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές στο θέατρο και γι’ αυτό πήρα αμέσως θέση, όταν ξεκίνησε το #metoo. Είπα: “καλά κάνουν και μιλάνε και εκτίθενται”. Πρέπει να σεβαστούμε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ γενναίο να μπορείς να εκθέσεις έτσι τα τραύματά σου», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Νάνσυ Παραδεισανού: «Έχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος – Έβλεπα την Βουλή μπροστά μου» (vid)