Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς»

“Το οικονομικό δεν θα ήταν καθόλου δέλεαρ σε μια τηλεοπτική πρόταση” 

Με αφορμή την ανανέωση συμβολαίου με την Heaven, για τους επόμενους τρεις δίσκους της, η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο την Παρασκευή. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται από τους άνδρες, την σχέση με τις κόρες της, το δυστύχημα στα Τέμπη.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όχι, δεν με πλησιάζουν εύκολα οι άνδρες! Όχι, ναι! Ναι, όχι! Όχι, μάλλον θα πω ναι. Μια χαρά με πλησιάζουν! Αυτοί που πρέπει να με πλησιάσουν, με πλησιάζουν. Η σχέση με τις κόρες μου είναι απολύτως ισορροπημένη κατά 99% και αφήνω 1% γιατί είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά συγκρουόμαστε. Σαν μητέρα, όμως, είμαι και τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα μιας και είναι πάρα πολύ καλά τα παιδιά μου».

«Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι τόσο θλιβερό, τόσο θλιβερό. Πραγματικά από τα πιο τραγικά γεγονότα που θυμάμαι να βίωσε ο τόπος μας».

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις για όλους τους τίτλους! Δηλαδή αυτό, εκείνο, το άλλο και τα λοιπά αλλά δεν με βρίσκω εκεί μέσα. Δεν με βλέπω καθόλου εκεί μέσα. Μια μεγάλη κατάκτηση της ζωής μου είναι η ελευθερία που έχω να κάνω ότι θέλω, όπως το θέλω και όπως το ονειρεύομαι χωρίς να με επηρεάζει κανείς γιατί, θα το πω σε μια πρόταση, δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς. Και να δέχομαι μετά και κριτική; Πω πω! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Το οικονομικό δεν θα ήταν καθόλου δέλεαρ γιατί, όταν δελεάζεσαι οικονομικά εκτός της δουλειάς σου, τότε νομίζω ότι δεν διαλέγεις τον σωστό δρόμο» πρόσθεσε, επίσης, η Νατάσα Θεοδωρίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Φαίη Ξυλά: «Δέχομαι συχνά την ερώτηση μετά το διαζύγιό μου»

Loading