-->

Ναυάγιο: Το MEGA παρουσιάζει τη νέα δραματική σειρά

Παιχνίδια του πεπρωμένου, το σκληρό πρόσωπο της θάλασσας, ο φόβος του θανάτου και ο αγώνας για επιβίωση.

Το Ναυάγιο, η νέα μεγάλη παραγωγή του Μεγάλου Καναλιού, έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τα τρέιλερ και την πλοκή που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας. Το πολυπληθές και εντυπωσιακό καστ, σε συνδυασμό με την κινηματογραφική αισθητική των γυρισμάτων έχουν θέσει ψηλά τον πήχη.

Η σειρά «Το Ναυάγιο» είναι βασισμένη στο ομότιτλο έργο του Σπύρου Πετρουλάκη, συγγραφέα της επίσης επιτυχημένης σειράς «Σασμός», και ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής των πρωταγωνιστών του.

Τα παιχνίδια της μοίρας, το σκληρό πρόσωπο της θάλασσας, ο φόβος του θανάτου και η θέληση για ζωή. Καρμικές σχέσεις, έρωτες που αναδύονται μέσα από την απειλητική άβυσσο, άγνωστοι που έρχονται κοντά μέσα σε λίγα λεπτά και ενώνονται για μια ζωή. Αδικοχαμένοι που ζητούν δικαίωση και επιζώντες που αναμετρώνται με τα τραύματά τους.

Μπορεί ένα σκοτεινό γεγονός να σε οδηγήσει στο φως και στην κάθαρση; Μπορεί ένας «Φοίνικας» να σε βοηθήσει να αναγεννηθείς από τις στάχτες του;

Η νέα δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, έρχεται το φθινόπωρο στη μικρή οθόνη. Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης με κινηματογράφηση υψηλών αξιώσεων από τον σκηνοθέτη Γιάννη Χαριτίδη και το καθηλωτικό σενάριο του Γιώργου Κόκουβα.

Το Ναυάγιο, πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA.

Δείτε επίσης: Πανθέοι: Πρεμιέρα με διθυραμβικά σχόλια στο Twitter

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com