Νικόλας Παπαπαύλου για το gay πορνό που πρωταγωνιστεί: Είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που απευθύνεται σε γκέι κοινό

Μαζί του πρωταγωνιστεί και ο Φίλιππος Αρβανίτης που γνωρίσαμε μέσα από το «Power of love»

Για την απόφασή του να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία που απευθύνεται σε γκέι κοινό μίλησε ο Νικόλας Παπαπαύλου και υπογράμμισε πως ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τον ίδιο και την προσπάθειά του.

Ο άνδρας που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother μίλησε στην εκπομπήςSuper Κατερίνα και διασαφήνισε πως η απόφασή του οφείλεται κυρίως, στους ανθρώπους που τον προσέγγισαν, καθώς τον έκαναν να αισθάνεται ασφάλεια.

«Η εταιρεία και οι άνθρωποι που ηγούνται σε αυτή με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθανθώ πολύ μεγάλη ασφάλεια, ένιωθα πάρα πολύ άνετα, ώστε να πω το μεγάλο ναι. Είναι γνωστό πως από την πρώτη στιγμή η οικογένειά μου είναι δίπλα μου, ακόμα και όταν βγήκα και μίλησα δημόσια για τη σεξουαλικότητά μου», δήλωσε αρχικά.

Έπειτα, εξήγησε πως κατά τη γνώμη του αυτή η ταινία είναι μία καλή αρχή για την LGBTQ+ κοινότητα να εκφραστεί παραπάνω. «Θεωρώ ότι με αυτό τον τρόπο ανοίγουμε έναν δρόμο και σπάμε ακόμη ένα στερεότυπο. Είναι μία καλή αρχή, ώστε το κοινό της LGBTQ+ κοινότητας να μπορεί να εκφραστεί και μέσα από αυτόν τον χώρο. Είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή με περιεχόμενο που απευθύνεται σε γκέι κοινό κι ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει την ταινία. Έχει γίνει πανικός», αναφέρει. 

Αυτό όμως, που ενδιαφέρει τον ίδιο δεν είναι μόνο η αμοιβή, αλλά η αγάπη που έχει αποκομίσει από τον κόσμο και η εκτίμηση. «Το οικονομικό κομμάτι σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό κριτήριο. Η αγάπη είναι πολύ μεγαλύτερη από τα hate comments. Αν η ταινία προωθηθεί έξω και πάρει ένα βραβείο, θα είναι ένα πολύ ωραίο συν στην όλη προσπάθειάς μας. Αναλογικά με την έλλειψη εμπειρίας μου, θεωρώ πως τα πήγα καλά».

Δείτε επίσης: Θοδωρής Αθερίδης: «Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά – Απέφευγα τον Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»