Νίκος Αποστολόπουλος: «Κάνουν πρότυπο κάτι απαίσιο, την παχυσαρκία και αυτό είναι το πιο φρικτό»

Σέβομαι τον καθένα αλλά το πρότυπο αυτό είναι κακό για τα παιδιά” εξηγεί ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στα plus size μοντέλα με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε καμπάνια που δείχνει μοντέλα plus size να φοράνε εσώρουχα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Αποστολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αισθητική πλευρά και εμένα δεν μου αρέσει. Τώρα, αν με προσβάλλει, είναι τόσα πολλά που με προσβάλλουν σήμερα κυρίως σε αυτή την χώρα και σε όλες τις χώρες του κόσμου που κάθε μέρα που ξυπνας προσβάλλεσαι από τα πάντα. Από τους πολιτικούς, από τους ανθρώπους, παντού έχεις ένα μπούλινγκ καθημερινό στο οποίο πρέπει να ανταπεξέλθεις κυρίως χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο σου. Υπάρχει όμως και ένα σοβαρό θέμα πίσω από την αισθητική, δεν ξέρω αν προσβάλλεται αυτός ο λαός ο οποίος αγοράζει τα εσώρουχα».

«Αυτή τη στιγμή πιστοποιούν και κάνουν πρότυπο κάτι πολύ απαίσιο το οποίο είναι η παχυσαρκία. Αυτό είναι το πιο φρικτό. Δηλαδή επιτέπουν στον κόσμο και του δίνουν βραβεία για να είναι παχύσαρκος. Η παχυσαρκία είναι νόσος πολυπαραγοντική».

«Δεν μου αρέσει το μήνυμα. Ότι αυτό δηλαδή το εκφράζουν σαν πρότυπο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Αποστολόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Σέβομαι τον καθένα αλλά το πρότυπο αυτό είναι κακό για τα παιδιά».

Δείτε επίσης: Ηλίας Αβασκαντήρας: Βρισκόμουν στη Βενετία για καμπάνια και την επόμενη μέρα έκοβα κρέας στο κρεοπωλείο

Loading