Νίκος Κουρής μοιράζεται τις σκέψεις του για την απιστία και τη σημασία της εκτίμησης στις σχέσεις. Ο Νίκος Κουρής, φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της απιστίας, με αφορμή την τηλεοπτική σειρά Παιχνίδια εκδίκησης, στην οποία συμμετέχει. Ο Κουρής παραδέχτηκε ότι έχει απατηθεί πολλές φορές και πως το έμαθε με διάφορους τρόπους. Ανέφερε, μάλιστα, ότι η στιγμή της ανακάλυψης μπορεί να είναι αναπάντεχη. Πιστεύει ότι τέτοιες καταστάσεις είναι ανθρώπινες και ότι το σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη, ακόμα και όταν έρχεται η στιγμή να το διαχειριστείς.
Σύμφωνα με τον Κουρή, η εκτίμηση είναι το πρωταρχικό στοιχείο σε μια σχέση, που δεν περιορίζεται μόνο στη σεξουαλική διάσταση. Υποστήριξε ότι οι σχέσεις περιλαμβάνουν πολλά περισσότερα, όπως η ψυχική σύνδεση, η κοινή ζωή και οι εμπειρίες. Τόνισε πως η αληθινή εκτίμηση απαιτεί συγχώρεση και ότι αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα τη συνέχιση της σχέσης. Η κοροϊδία, πρόσθεσε, είναι αυτό που εξευτελίζει τα αισθήματα και χαλάει την εκτίμηση μεταξύ των ανθρώπων.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σημασία του να μην βρωμίζεται το αίσθημα του άλλου λόγω προσωπικών αποτυχιών και τόνισε ότι κάθε αληθινό συναίσθημα είναι πολύτιμο και δεν θα πρέπει να καταστραφεί λόγω παρελθόντων περιστατικών.
Πηγή περιεχομένου: in.gr