Νίκος Μουτσινάς: Έπεσε θύμα επικής φάρσας – «Είστε γελοίοι, σας σιχαίνομαι»

Η επίμονη θαυμάστρια που ήθελε το «επώνυμο» DNA του Άντι για να ζευγαρώσει η σκυλίτσα της

Η ομάδα του «Πάμε Δανάη!» είναι γνωστή για τη σκανδαλιάρικη διάθεσή της και για την αγάπη της στις φάρσες. «Θύμα», αυτή τη φορά, ο Νίκος Μουτσινάς. Του σκάρωσε μια επική φάρσα καθώς από τη δική του εκπομπή, το «Καλό μεσημεράκι» ο παρουσιαστής έχει πολλάκις επικρίνει με πολύ χιούμορ όλες τις φάρσες της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα.

Συνένοχοι στο κόλπο ήταν ο Αρτ Αντιμιάν και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Επίμονη θαυμάστρια, λοιπόν, ψάχνει επώνυμο DNA για να ζευγαρώσει η σκυλίτσα της «Μπέλλα Μπέλλα Κατσιβέλα Γαβ».

Όσο και αν ο Νίκος επέμενε ότι ο Άντι του είναι στειρωμένος, η «θρασύτατη» θαυμάστρια έφτασε να του δηλώσει με επιτακτικό ύφος και τόνο φωνής ότι θα τον ξεστειρώσει κάτι με το οποίο ο Νίκος Μουτσινάς αρνούνταν ασφαλώς να συμφωνήσει.

Μάταια η θαυμάστρια του προσπαθούσε να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και εκείνος εξίσου μάταια προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι ξεπερνά τα όρια.

Όταν τελικά αποκαλύφθηκε ότι όλο αυτό είναι μια καλοστημένη φάρσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Νίκος Μουτσινάς αντέδρασε: «Είστε γελοίοι, σας σιχαίνομαι».

Μέμος Μπεγνής: Αποκάλυψε την ηλικία του και άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά

Ο Μέμος Μπεγνής μετά την αποχώρησή του από το The Masked Singer το βράδυ της Πέμπτης, χθες Παρασκευή (15/4) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Ο γνωστός ηθοποιός που βρισκόταν κάτω από τη μάσκα του Κύκλωπα, μεταξύ άλλων μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία του, αφήνοντάς τον άφωνο.

«Το προφίλ που βγάζω προς τα έξω είναι ενός σοβαρού, μετρημένου, αλλά δεν έχει καμία σχέση το προφίλ μου το έξω με την πραγματικότητα. Γενικά δεν πάω σε σόου και σε τέτοια, αλλά το έκανα γιατί ήτανε εκ του ασφαλούς όλο αυτό, δεν εκτιθέμεθα σε αυτή την εκπομπή και ήταν ωραίο», είπε για τη συμμετοχή του στο The Masked Singer ο Μέμος Μπεγνής.

Την ηλικία μου την λέω, είμαι 47 ετών. Τον Νοέμβριο κλείνω τα 48», αποκάλυψε ο Μέμος Μπεγνής με την Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει: «Τι είσαι; αλήθεια λες; ούτε καν. Εγώ για κάποιο λόγο σε έχω πάντα στο μυαλό μου ότι είσαι πολύ νέος».

Δείτε επίσης: Πέρασε η Βιγιαρεάλ από την Μαδρίτη